Barbro Bruhn

Barbro Bruhn svarar på ett öppet brev till Barbro Bruhn från pitbull.se angående DNA-bevis och demodexforskning i samarbete med Statens Lantbruksuniversitet SLU.

Öppet brev till Barbro Bruhn.

Öppet brev till Barbro Bruhn

Hej Barbro Bruhn, jag heter Stefan Myrén och äger samt driver ett antal hundsidor på Internet, bl.a. de för dig välbekanta pitbull.se och pitbullforum.se

Jag har varit i kontakt med Statens Lantbruksuniversitet SLU (018-67 10 00) som du så flitigt refererar till. SLU säger sig inte ha någon kännedom om dig eller någon pågående eller framtida demodexforskning såsom det är beskrivet av dig.

Vidare understryker och bekräftar SLU att de omtalade och eventuellt av dig inlämnade DNA-proverna (blodprov) på intet sätt bestyrker någon påstådd renrasighet, utan endast kan fastställa släktskapet mellan föräldradjuren och avkomman genom jämförelse av blodprov (DNA).

För att fastställa eventuell renrasighet krävs blodprov (DNA) från bevisligen renrasig anfader och anmoder, något som är omöjligt i ditt fall eftersom dessa är okända för dig förutom genom obestyrkta antaganden och fantasifulla spekulationer.

Det har inte framgått vilken officiell kompetens som du besitter när det gäller hundar i allmänhet och hundavel samt demodex i synnerhet. Vad tillför du den aktuella kunskapsnivån och vad hoppas du uppnå med din medverkan?

Kan du vara vänlig och förklara ditt syfte och mål med din ”demodexforskning” på ett klart och koncist sätt utan missledande och ovidkommande påståenden om renrasighet och samverkan med SLU?

Med vänlig hälsning,
Stefan Myrén

2013-09-04 07:00 Barbro Bruhn svarar:
Barbro Bruhn svarar på öppet brev

4 thoughts on “Barbro Bruhn

 1. KIA ROSENKVIST

  BRA ATT PITBULL.SE AVSLÖJAT HENNE! FATTAR INTE ATT NÅGON KAN KÖPA EN HUND FRÅN BARBRO! DET ÄR BARA BLUFF ALLT HON SKRIVER!

 2. Mia Carlsson

  Barbro, av dina kommentarer att döma så är du inte kapabel att besvara ett öppet brev på ett intelligent och klart sätt.
  Att du besvarar det som du gör, gör endast att du gräver din grop ännu djupare.

  När det är ett öppet brev, besvara sakenligt och i bestämd form samt förklara dig.
  Jag har mycket svårt att se att du sitter där och har gott samvete och ärligheten den finns nog inte heller verkar det som.

  Det är som ett barn som har gjort ngt fel och man kommer på dem, då reagerar de exakt på det viset som du har reagerat här.

  Så ta nu och skärp till dig och sluta upp med dina lögner och alla stackars hundar som hamnar i din närhet.

  Mvh
  En sann djurvän som tänker på djuren och inte på pengarna.

  Mia.

  • Pocahontas XXL

   Det hjälpe inte ..tyvær hun kommer inte at gör dette hun har ingen indfydelse alls .

 3. Jonas

  Åj jisses. Jag tänkte anförskaffa en pitbull men hade fördomar om dess ägare. En sökning och jag hamnade i denna whiskey tango konflikt. Mina fördomar besannades

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>