Pitbullterrier och hundar av pitbulltyp

Pitbull.se är en svensk publiceringskanal för alla med intresse av hundrasen amerikansk pitbullterrier och hundar av pitbulltyp.

Pitbull.se amerikansk pitbullterrier och hundar av pitbulltyp.

Välkommen till pitbull.se

Pitbull.se publicerades i juli 2003 med anledning av medias missvisande bild av hundrasen. Vi har sedan dess varit en oberoende och obunden pitbullsida som publicerar öppen och tillgänglig information om amerikansk pitbullterrier och hundar av pitbulltyp för att öka kunskapen, förståelsen och acceptansen för våra hundar.

Pitbull.se fungerar som en öppen publiceringskanal med stor synlighet och genomslagskraft på Internet. Vi tar tacksamt emot artiklar, föreningsinformation, evenemangsinformation, efterlysningar, kommentarer m.m. från dig som vill nå ut med pitbullrelaterat innehåll.

Skriv på pitbull.se

  • Är du intresserad av pitbulls?
  • Vill du nå ut till många läsare?
  • Har du åsikter?
  • Är du engagerad -på riktigt?

Pitbull.se söker skribenter med ett genuint intresse för hundrasen amerikansk pitbullterrier och för hundar av pitbulltyp. Du ska behärska det svenska språket och vara nutidsorienterad. Du behöver inte vara någon ”pitbullexpert” men du ska veta vad du skriver om, och gärna med en personlig stil. Låter det intressant? -Skriv ett par rader till pitbull.se

Stefan Myrén
stefan.myren@gmail.com