Pitbullforum.se

Pitbullforum.se enar och informerar genom öppenhet och dialog. Syftet med forumet är att samla människor med intresse av hundrasen American Pit Bull Terrier och hundar av pitbulltyp.

Forumet är en aktiv samlingspunkt som bygger kontaktnät, sprider kunskap och information genom engagerade medlemmar som delar med sig av sina kunskaper och åsikter.

Pitbullforum.se visar media och människor utanför pitbullsfären att det finns ansvarstagande pitbullägare i Sverige som skapar dialog och samförstånd.

Forumet modereras av flera moderatorer som ser till att hålla debatten på en anständig nivå med hjälp av följande grundregler:

Ny medlem på forumet? -Presentera dig!
Innan du gör någonting annat på forumet som ny medlem så ska du presenterar dig. Det behöver inte vara så omfattande och detaljerat, vi vill bara veta vem vi pratar med helt enkelt.

Var snäll
Elaka kommentarer eller ett provokativt beteende leder till avstängning från detta forum. Har du inget gott eller konstruktivt att skriva så skriv ingenting alls.

Var lojal
Smutskastning eller gnäll om pitbullforum.se på andra forum och hemsidor har vi ingen lust att betala för. Om du inte trivs här och inte är tillräckligt rakryggad för att framföra konstruktiv kritik direkt till de som driver pitbullforum.se så hjälper vi dig att må bättre genom att avsluta ditt användarkonto.

Respektera andras åsikter
Även om andras åsikter inte stämmer överens med dina ”sanningar” så ska du respektera och bemöta detta på ett vuxet vis. Samma sak gäller om du anser dig mer kunnig eller erfaren än andra forummedlemmar. Klarar du inte av detta så är du inte heller mogen att vara medlem på detta forum. (se punkt 2).

För övrigt gäller vanligt sunt förnuft och de villkor som du accepterade när du registrerade dig på forumet.

/ Pitbullforum.se

Besök Pitbullforum.se

8 thoughts on “Pitbullforum.se

 1. Pelle Palmgren

  Hejsan

  Har en pitbull liknande hund jag fått som omplacering
  hur gör jag för att ras bestämma den,är det ens möjligt,funderade på blodprov typ DNA tips och råd mottages
  med glädje

  Mvh Pelle och Elsa

 2. Carina

  Varför är inte Pitbullföreningen ansluten till SKK ?
  Om det finns endast ca. 500 st.äkta renarasiga pitbullar i Sverige är det väl viktigt att dem inte stämplas som ‘kamphundar om dem nu är så bra som dessa ägare hävdar. Borde dom inte vara med i SKK kan tyckas isåfall.

 3. Jeretta Johansson

  Hej!!
  Jag och min man har tänkt skaffa en hund nu i flera år men inte hittat den vi vill ha, försökt att komma in i pitbullforum men sidan är inte tillgänglig… =( Hur blir vi medlem där?
  Tydligen måste man gå den vägen för att hitta bra uppfödare, man litar ju inte på dem på blocket till 100% fast de har fina hundar dock…
  Vi skulle vara er evigt tacksamma om ni hjälper oss få in foten för att få vår egna livskamrat vi sökt efter så länge.
  mvh Jeretta & Fredrik

 4. heissan hur gör jag att jag kommer in på er sida h,roni

 5. Malin

  Hej!!
  Undrar som personen ovan hur man blir medlem på pitbullforum.se.
  Försöker registrera mig men detta går inte. Får inte fram ngn registreringsruta.
  Hittar heller inte mail adress till administratören, någon som kan hjälpa mig med detta?
  Mvh Malin

 6. J.H.

  Hello,
  I am having trouble registering as well. I am (also) writing here seeing as I cannot find any line of communication to the administrators of the forum. I currently reside on the other side of Sundet (in Denmark), and wish to communicate with/learn from my neighbors with regards to the APBT breed, while anxiously awaiting the reappraisal of the danish government’s BSL (scheduled for this year).
  Any help on how to register will be greatly appreciated!
  Sincerely J.H.

 7. Marija

  Hej!
  Försöker regga mig på forumet men det funkar inte så bra, får inte upp nått att fylla i. Hur går man till väga ?

  Mvh Marija

 8. Pitbull

  Angående problem att registrera sig på forumet:
  För att registrera ett konto är det först ett spamfilter som ska passeras, det är ett enkelt bildtest där du ska para ihop de bilder som passar tillsammans. Sedan fyller du i önskat användarnamn, e-postadress och lösenord.
  Forumet skickar ut ett bekräftelsemail till den e-postadress som du har angivit vid registreringen, om detta mail inte kommer fram till dig, kontrollera ditt e-postkontos skräpfilter, det händer att bekräftelsemailet fastnar där eftersom det är ett automatiskt utskick.
  När du har fått/hittat bekräftelsemailet, aktiverar du ditt konto, sedan fyller du i ditt användarnamn och lösenord. Väl inne på forumet som ny medlem, så vill vi alltid att du presenterar dig på forumet innan du skapar nya ämnen eller besvarar andra inlägg.
  Jag har postat en steg-för-steg guide på forumet. Att bli medlem på pitbullforum.se Så här gör du: http://www.pitbullforum.se/information-om-forumet/bli-medlem-p-pitbullforum-se-s-hr-gr-du/0/
  Lycka till och varmt välkommen in i gemenskapen!
  /Stefan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>